avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum fac o plagere la ANAF pentru ca presupun ca ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum fac o plagere la ANAF pentru ca presupun ca vecinul meu care ...

Cum fac o plagere la ANAF pentru ca presupun ca vecinul meu care are chiriasi nu a inregistrat contractu la ANAF ??
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:11, 31 Ianuarie 2025
Buna ziua

Direct la ANAF: [ link extern ] /

Insa ar trebui sa fiti sigura ca acest lucru este real. Impresia mea e ca aveti un oarecare conflict cu acel vecin.

Sesizarile "anonime" nu sunt luate in considerare, iar daca faceti asta cu rea credinta ar putea exista consecinte pt dvs.
Eu am o presupunere ca proprietarul are chiriasi si ca acestea nu locuiesc cu forme legale acolo ,, contract de inchiriere nedeclarat , ....chiriasii fac forte mult zgomot si proprietarul imi rande in nas
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2025
Carinna33, utilizator
Buna ziua

Pentru tulburarea linistii va puteti adresa politiei locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De câteva luni avem ca vecini niște chiriași petrecăreți. au fost amendați, am luat legătura și cu proprietarul dar degeaba. cum am putea scăpa de acest coșmar? Mari911 Mari911 Buna ziua! De cateva luni bune, s-au mutat chiriasi care periodic organizeaza petreceri, betii si alte nenorociri. Am chemat de cateva ori politia, au fost ... (vezi toată discuția)
Buna seara. de aproximativ 3 luni de zile am probleme cu 1 chirias ... Twardy1 Twardy1 Buna seara. De aproximativ 3 luni de zile am probleme cu 1 chirias foarte galagios, care sta deasupra mea, care isi aduce prietenii de 3-5 ori pe saptamana si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un vecin si chiriasii sai smicu smicu Buna ziua. Locuiesc intr-un apartament la bloc si am o mare problema cu vecinul de deasupra mea. Acesta inchiriaza apartamentul inca din 2009. Recent a ... (vezi toată discuția)