avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum fac o plagere la ANAF pentru ca presupun ca ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum fac o plagere la ANAF pentru ca presupun ca vecinul meu care ...

Cum fac o plagere la ANAF pentru ca presupun ca vecinul meu care are chiriasi nu a inregistrat contractu la ANAF ??
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:02, 30 Ianuarie 2025
Buna ziua

Direct la ANAF: [ link extern ] /

Insa ar trebui sa fiti sigura ca acest lucru este real. Impresia mea e ca aveti un oarecare conflict cu acel vecin.

Sesizarile "anonime" nu sunt luate in considerare, iar daca faceti asta cu rea credinta ar putea exista consecinte pt dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutii publice AnnaM AnnaM Exista situatii in care o institutie publica are dreptul de a refuza inregistrarea unei cereri? (vezi toată discuția)
Reclamatie om al legii Adrian Tma Adrian Tma Buna seara Vin si eu cu o intrebare Vreau sa ma bag intr-un loc unde in tara noastra e mai greu de ajuns Cunosc un om al legii sef de post chiar Care e ... (vezi toată discuția)
Sesizare e-mail anonimanonimanonimanonim anonimanonimanonimanonim As dori sa stiu daca sunt luate in considerare sesizarile anonime trimise pe e-mail la politie ,sau sunt nule ? Exista vreo lege sau vreo reglementare ? ... (vezi toată discuția)