avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... BUNA SEARA! SUNT DESPARTIT DIN APRILIE 2022 , DAR ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

BUNA SEARA! SUNT DESPARTIT DIN APRILIE 2022 , DAR PROBLEMA CONSTA ...

BUNA SEARA! SUNT DESPARTIT DIN APRILIE 2022 , DAR PROBLEMA CONSTA IN FAPTUL CA CONCUBINA IMI INYERZICE ACCESUL IN CASA COPILULUI UNDE ARE DOMICILIU STABIL PRIN HOTARIREA INSTANTEI. COPILUL A DEVENIT DISTANT DE MINE SI NU-MI MAI SPUNE TATA. DE-SI PLATESC PENSIE ALIMENTARA POT SA-L ACTIONEZ IN INSTANTA PE MOTIVUL CA SI-A ABANDONAT TATAL?
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 22:41, 30 Ianuarie 2025
D-voastră nu aveți nici un drept sa intrați in casa fostei concubine , cereți in instanță program de vizita daca nu aveți unul , veți putea lua copilul sa petreceți timp cu el doua weekend-uri pe luna plus vacante si sărbători , depinde ce vârstă are si ce va stabili instanța . Ambii părinți trebuie sa exercite autoritatea părintească si sa participe la creșterea si educarea copiilor , încercați sa găsiți o alta cale sa va apropiați de copil , in nici un caz n-o sa reușiți cu amenințări .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere de minori din tara. dgxshpe dgxshpe Am urmatoarea problema . Am hotarare judecatoreasca prin care am dreptul la vizite al copilului dupa cum urmeaza: o data la 2 saptamani un weekend, 2 ... (vezi toată discuția)
Schimbare custodie exclusiva in custodie comuna, conditii de acordare comanescum comanescum In urma procesului avut acum 3 ani si jumatate, copilul mi-a fost incredintat mie prin custodie exclusiva, sotul avand mai multe relatii in timpul casatoriei ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare nicola123 nicola123 buna seara.Daca eu nu am platit pensia alimentara primului meu copil, pentru o perioada mai lunga, iar acum am inceput sa i-o platesc mamei copilului, mi se ... (vezi toată discuția)