avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incepand cu 01.01.2025, obligatia de majorare a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incepand cu 01.01.2025, obligatia de majorare a salariului minim ...

Incepand cu 01.01.2025, obligatia de majorare a salariului minim pe economie pentru angajatii care au peste 2 ani vechime cu salariul minim se aplica si pentru angajatii din constructii, agricultura si industrie alimentara ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:13, 31 Ianuarie 2025
Se aplica tuturor salariatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz sau nepasare?? dan1001 dan1001 buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri in legatura cu salarizarea mea. Lucrez la o firma ce are doua puncte de lucru declarate ca si ... (vezi toată discuția)
Salariu minim de la 01.01.2025 buna ziua, pentru industria alimentara, ... Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Salariu minim de la 01.01.2025 Buna ziua, Pentru industria alimentara, salariul minim pe economie de la 1 ianuarie 2025 va fi tot 4050 lei? Se vor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, trebuie modificat salariul minim, al celor cu vechimea ... carmen.herlicska carmen.herlicska Buna ziua, Trebuie modificat salariul minim, al celor cu vechimea peste 2 ani, la firmele de constructii, agricultura si industrie alimentara? Eu am ... (vezi toată discuția)