avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Deși sunt cu o dizabilitate de ce nu îmi permite ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Deși sunt cu o dizabilitate de ce nu îmi permite site-ul de ...

Deși sunt cu o dizabilitate de ce nu îmi permite site-ul de info. De asemenea citi informația spre exemplu despre posibilitatea ca firmele mari sunt obligați să angajeze persoanele cu dizabilități. De ce nu mi se permite sa citesc informația în integralitatea ei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:37, 31 Ianuarie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este un articol destinat abonaților
pentru acel articol va trebuie abonament avocatnet.ro premium activ, care va da posibilitatea de a accesa toate articolele și facilitățile avocatnet.ro (sinteze trimise zilnic pe email, materiale informative, biblioteca avocatnet.ro etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament platit Luchi Luchi Am facut un abonament la avocatnet.ro si nu pot deschide nici un articol. Puteti verifica de ce? Am platit si nu m ati inregistrat ca abonat? Sau m ati ... (vezi toată discuția)
Vrei sa primesti zilnic newslettterul avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Constant, unii abonati ai newsletterului gratuit produs de Avocatnet.ro ne semnaleaza faptul ca se intampla sa primeasca cu intarziere newsletterul, sa il ... (vezi toată discuția)
Abonament avocatnet premium CameliaIntersoft CameliaIntersoft Ce facilitati ofera abonamentul Avocatnet Premium? Dupa achizitionarea lui, acest abonament imi ofera informatii doar dintr-un singur domeniu ales de mine? Sau ... (vezi toată discuția)