avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Am o colegă la muncă care s-a angajat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Am o colegă la muncă care s-a angajat în luna ...

Bună ziua! Am o colegă la muncă care s-a angajat în luna noiembrie anul trecut și tot așa s-a îmbolnăvit de gripă recent și s-a dus la doctor și nu a putut să ii dea concediu medical, deoarece nu îndeplinește stagiu minim de cotizare ,in schimb i-a dat adeverință medicală. Vrea să știe dacă este ok așa cu adeverință ,nu vrea sa își piardă locul de muncă.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:38, 31 Ianuarie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aderinta medicala ii motiveaza absenta de la locul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! colegei mele de muncă i s-a spus că nu o ajută ... Francesco20 Francesco20 Bună ziua! Colegei mele de muncă i s-a spus că nu o ajută deloc adeverința medicală și că o să o bage in concediu fără plată din această cauză, ... (vezi toată discuția)
Concediu medical la o săptămână după concediul fără plată ! bună ziua! am avut concediu fără plată o lună de zile la ... Francesco20 Francesco20 Bună ziua! Am avut concediu fără plată o lună de zile la compania unde lucrez din cauza unor probleme personale ,am fost toată săptămâna trecută la ... (vezi toată discuția)
Stagiu cotizare gina2010 gina2010 cum se procedeaza in cazul inui salariat care este angajat in cursul lunii iulie 2014, nu a mai lucrat niciodata ptr a aduce stagiu de cotizare si a intrat in ... (vezi toată discuția)