avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca printr-un contract de intretinere cumnata mea a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca printr-un contract de intretinere cumnata mea a dat la niste ...

Daca printr-un contract de intretinere cumnata mea a dat la niste tineri si acei tinero au devenit copropietari in momentul semmarii actului cu conditia sa intretina cu hrana medocamente etc si cu
Lumina gaze tot ce tine de intretinere. Dupa citiva ani femeia care avea sa ingrijeasca pe cumnata mea a plecat de la locuinta unde trebuia sa stea si s-a recasatorit in alta parte si a ramas fostul sot sa o intretina pe cumnata mea desi in contract este trecut amindoi sa o intretina. Mai este valabil actul de intretinere sau se anuleaza intrucit nu se respecta conditiile din contract. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 12:02, 1 Februarie 2025
Cumnata dumnv prin intermediul instanței trebuie să anuleze contractul de întreținere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vânzare-cumpărare cu întreținere și bătrână sărita de pe fix... Livii1209 Livii1209 Bună seara. Sunt văduvă cu 2 copii. Sotul meu a murit în urma cu 6 ani și eu am rămas în aceiași curte cu mama lui. În urma cu 20 ani soacra mea ne a ... (vezi toată discuția)
Partaj vulcan50 vulcan50 anul trecut in luna iunie am divortat de sotia mea.Avem impreuna doi copii minori.In continuare am hotarat sa facem un partaj intre noi ... (vezi toată discuția)
Testament si contract intretinere iulian28 iulian28 Buna ziua , Părinții mei doresc sa o îngrijească pe bunica din partea mamei , ea a promis ca prin testament le va lăsa locuința ceva ... (vezi toată discuția)