avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața am cumpărat un teren te la cineva am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața am cumpărat un teren te la cineva am dat un ...

Bună dimineața am cumpărat un teren te la cineva am dat un avans și acum îmi zice are de așteptat de la judecătoriei aprobarea de vânzare să-mi vândă are 4 luni și tot nu au esit cât durează?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:07, 2 Februarie 2025
E foarte generală întrebarea. Terenul e al vânzătorului? E intabulat? E grevat de sarcini? Ce statut are? Pentru un răspuns la obiect e nevoie de detalii. Dvs nu l-ați cumpărat, doar ați arvunit. Avansul s-a plătit cu act notarial?
Ultima modificare: Duminică, 2 Februarie 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent- acte necesare precontract vanzare cumparare! multumesc cristeo cristeo Buna ziua. Ce acte sunt necesare pentru incheierea unui precontract de vanzare cumparare? Vreau sa cumpar o garsoniera, proprietarul are un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Cum se face intabularea... van_allen78 van_allen78 urmeaza sa finalizez in fata notarului un contract de VC a unui teren cumparat cu chitanta de mana.De fapt am inteles ca trebuie sa intabulez intai terenul pe ... (vezi toată discuția)
Acte necesare contract vanzare cumparare teren intravilan stoicamarius87 stoicamarius87 Buna ziua, Mai pe scurt, doresc sa achizitionez un teren intravilan intr-o cumuna rurala , teren care a fost achizitionat de catre o societate ... (vezi toată discuția)