avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, probabil a mai fost această discuție dar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, probabil a mai fost această discuție dar nu o găsesc. ...

Bună ziua, probabil a mai fost această discuție dar nu o găsesc. Doresc să achiziționez un teren de la niște persoane care susțin ca este al lor, într-adevăr cunosc persoanele și de când îi știu 20-30 ani aceștia se ocupă de întreținerea terenului, dar nu au nici un fel de act pe acesta. Care ar fi pașii de urmat pentru a-l cumpăra și a intra în legalitate. Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri, nu am alte detalii deocamdată .
Cel mai recent răspuns: TafainaNatasa , utilizator 16:36, 2 Februarie 2025
Ei (vanzatorii) trebuie sa se ocupe de intabularea terenului. E posibil chiar sa fie nevoie de dezbaterea unei succesiuni. Dvs nu aveti ce face. Dupa ce au terenul pe numele lor, cu acte, il puteti cumpara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare casa fara intabulare in vederea demolarii Brezae Brezae Sunt interesat sa achizitionez o casa batraneasca care nu este intabulata. Intrebarea mea este: Mai este necesara intabularea acesteia, de vreme ce doresc sa o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, doresc să cumpăr in mediul rural un teren pe care ... caledana caledana Bună ziua, Doresc să cumpăr in mediul rural un teren pe care se află o casă bătrânească. Proprietarii au decedat de mai mult de 20 de ani. Nu s-a ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme petepete petepete Buna ziua, Ca raspuns pentru problema pe care am sa o expun mai jos , rog din suflet parerea unui consultan juridic. Multumesc ! Provin ... (vezi toată discuția)