avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara!am o mare problemă,am fost prins la volan ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara!am o mare problemă,am fost prins la volan cu 0,73 ...

Bună seara!am o mare problemă,am fost prins la volan cu 0,73 în aerul expirat,deocamdată nu cunosc proba de sânge,aș dori să știu ce etape urmează și ce șanse mai am de a recupera permisul,am toate categoriile și acum din păcate nu mai pot lucra pe camion,o să dureze mai mult de 1 an?v-a fi anulat?aș vrea să știu ce se poate face ,este prima dată când fac această greșeală în 11 ani de când am permisul,de acum nu mai am ce să fac decât să știu ce urmează și cum să grăbesc toată procedura,doresc informații clare și detaliate!mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 05:52, 3 Februarie 2025
este infractiune, prin urmare e de preferat sa va asigurati serviciile unui avocat
Bună dimineața! De regulă, cantitatea de alcool din sânge este aproximativ dublă față de cea din aerul expirat. Astfel, prima probă ar putea fi undeva între 1.2 la mie și 1.5 la mie, în funcție și de timpul dintre testare și recoltare. Sunt șanse mari să stați față permis mai mult de 1 an de zile, iar permisul va fi anulat la finalul procesului. Perioada în care nu veți avea dreptul sa obțineți un nou permis va fi stabilită de instanță. Angajați urgent un avocat pentru a avea mai multe șanse în obținerea unei soluții cât mai bune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul recoltarii probelor biologice mekles mekles am fost oprit de un echipaj de politie in care se aflau 2 agentii m-i sa solicitat oprirea masini apoi aktele.m-au pus sa suflu in alcooltest am avut o ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan soldat cu dosar penal vovy vovy Va salut, :help: Mi-a fost retinut permisul pt alcool, 0,43 in aerul expirat:\"> ; sange mi s-a recoltat la 2 ore de cand am fost depistat. Cine stie sa-mi ... (vezi toată discuția)
Dosar penal hagiugheorg1_BZ hagiugheorg1_BZ va salut.am o mare problema am fost prins la volan baut cu o concentratie alcoolica de 0,73 in aer expirat cit poate sa iasa la proba de singe si daca e amenda ... (vezi toată discuția)