avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! In urma cu o saptamana l am lasat acasa pe ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! In urma cu o saptamana l am lasat acasa pe fiul in ...

Buna ziua!
In urma cu o saptamana l am lasat acasa pe fiul in varsta de 5 ani impreuna cu sora mea pentru aproximativ 2 ore, iar in intervalul acesta de timp fosta mea concubina a intrat fara voia mea in casa si a luat copilul, precizez ca a luat copilul din curte, iar in acel moment sora mea nu se afla langa el. Am luat legatura cu ea de mai multe ori si mi a spus ca nu mi da copilul.
De asemenea, detin o hotarare judecatoreasca prin care s a stabilit ca fiul meu sa ramana la mine.
Ce trebuie sa fac in acest sens si pentru ce infractiune pot depune plangere daca a intrat fara voia mea in casa si mi a luat copilul din curte ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:03, 3 Februarie 2025
Depuneti plangere.
Din păcate , pierdeti din vedere ca cel mic era nesupravegheat.
Puneti in executare silita hotararea deja existenta si apelati la organele de politie.
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2025
AV. GABRIELA GERBER, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu marius.suceava marius.suceava Buna ziua am si eu o intrebare daca la cazul plangere penala violre de domiciliu si violenta fara martori si este la prima abatere ce consecinte se aplica ? ... (vezi toată discuția)
Concubinul mamei ne ameninta ca ne omoara si ne da foc la casa giogio giogio nu mai pot suporta ca mama mea sa fie batuta de concubin si alungata din propria ei casa ne ameninta daca incercam sa vindem casa ne foc ne ia capetele si ... (vezi toată discuția)
Drept de custodie copil, incalcat GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL Daca mama copilului meu nu respecta deloc sentinta judecatoreasca si nu imi incredinteaza copilul asa cum scrie in sentinta judecatoreasca ce pot face ... (vezi toată discuția)