avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... GRUPA 1 DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

GRUPA 1 DE MUNCA

Buna ziua,nu. Mi s- a luat in considerare anii de pensie in grupa 1,SI am citit ca trebuie sa dau statul in judecata pentru recunoașterea stagiului.Daca mai poate lamuri cineva,sau cheltui banii cu un avocat?
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2025
Liviu arisica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liviu arisica , utilizator 16:59, 4 Februarie 2025
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionata in romania apoi munca in ue dtztz dtztz Buna ziua. Am iesit la pensie in 2007. Acum 3 ani mi s-a propus sa merg la munca in Franta si am acceptat. Am lucrat cu carte de munca si fisa de salariu ... (vezi toată discuția)
Nu s-a schimbat legea? dorel13 dorel13 Intelesesem ca s-a modificat legea si se iau in calcul toti anii lucrati in gr. 2 de munca. Mai precis, eu am lucrat 7 ani in grupa 2 de munca si mi s-au luat ... (vezi toată discuția)
Decizie de pensionare catalin76 catalin76 Am si eu o intrebare la care sper sa primesc raspuns.Tatal meu a fost pensionat pe caz de boala iar de curand sa pensioanat definitiv .Problema este ca dupa ... (vezi toată discuția)