avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune dupa frate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune dupa frate

Buna ziua, fratele meu a murit acum 11 ani , am facut succesiunea dupa el la cativa ani dupa moarte. Acum am aflat ca a aparut un mostenitor , adica fiul lui de care nu stiam, el nu a gost casatorit si isi vrea mostenirea. El nu are casa proprie, a locuit in casa parintilor, mama traieste. Ce se va intimpla? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2025
sandu marceleta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:01, 3 Februarie 2025
Buna ziua, daca va da in judecata, va aparati angajand un avocat. Exista sanse sa nu ii mai revina nimic din mostenire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune mocanuvalentin mocanuvalentin Buna ziua .Mama a decedat am ramas 2 frati tata sa recasatorit cea dea 2 sotie avand 2 copii din alta casatorie.An urma casatoriei cu tatal meu a rezultat un ... (vezi toată discuția)
Mostenire sau donatie ? ninasave ninasave Buna ziua Mama are o casa si ceva teren arabil Pentru casa ce document ar putea face catre fiica mea (singurul meu copil )astfel ca eu si sotul meu sa putem ... (vezi toată discuția)
Cui sa ma adresez, avocat sau notar recekghiata recekghiata Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu o informatie, unde sa ma duc, la avocat sau la notar. Situatia este urmatoarea: Bunicul si bunica au avut 4 copii. ... (vezi toată discuția)