avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara ! Cum pot să le fiu tutore părinților ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara ! Cum pot să le fiu tutore părinților mei cu handicap ...

Bună seara ! Cum pot să le fiu tutore părinților mei cu handicap grav nedeplasabili eu îi îngrijesc. Menționez că mai am un frate care nu vrea să participe la îngrijirea lor.Ce acte îmi sunt necesare, cui ma adresez. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:10, 4 Februarie 2025
Cu ce v-ar ajuta sa le fiti tutore? Nu mai au discernamant?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate fi martor intr-un proces de punere sub interdictie si stabilire tutela pentru un bolnav alzheimer bibliopod bibliopod In urma decesului tatalui meu, vreau sa fac o cerere de punere sub interdictie si stabilire tutela pentru mama mea, bolnavă Alzheimer în stare gravă. De ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! adult cu handicap grav (autism) fara capacitatea de ... Ale . Ale . Buna ziua! Adult cu handicap grav (autism) fara capacitatea de a decide pentru el, avand reprezentant, tutore legal pe mama acestuia. Mama impreuna cu fiul ... (vezi toată discuția)
La 87 de ani fără discernamânt, viză de flotant expirată Dapix Dapix Persoană de 87 de ani fără discernamânt, cu viza de flotant expirată. Vă rog frumos, cum trebuie procedat cu serviciul EVIDENȚA POPULAȚIEI, care ... (vezi toată discuția)