avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Dupa o hotarare judecatoreasca pierduta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Dupa o hotarare judecatoreasca pierduta (proces pentru ...

Buna ziua!

Dupa o hotarare judecatoreasca pierduta (proces pentru amenda rutiera), mai este posibil sa se achite amenda la jumatate in termenul acela de 15 zile?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dobosancamelia25 , utilizator 13:16, 4 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai e posibil, acest lucru se poate face doar in acele prime 15 zile, de la intocmirea/comunicarea procesului verbal. In caz de cistig definitiv in instanta, se pot recupera banii.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la procesul verbal al politiei rutiere lorenadragos lorenadragos Daca in termenul de 15 zile depun contestatie mai platesc amenda???. Multi spun ca daca o platesc e ca si cum imi recunosc fapta. Daca o achit si castig ... (vezi toată discuția)
Nelamurire amenda data de politia rutiera si platita la finante publice cristina_banu cristina_banu Buna ziua In urma unui accident auto in care eu nu eram vinovata politia rutiera m-a sanctionat pe mine in loc pe individul care era vinovat.Mi s-a ... (vezi toată discuția)
Hotarare udecatoreasca definitiva dar necomunicate ionut.mitroi ionut.mitroi Buna ziua Am o nelamurire cu privire la o situatie recenta. Pe scurt, este vorba de o amenda contraventionala cf. codului rutier si suspendarea dreptului de ... (vezi toată discuția)