avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum poate fi înlocuit administratorul unei firme care ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum poate fi înlocuit administratorul unei firme care este si ...

Cum poate fi înlocuit administratorul unei firme care este si acționar cu 10 % iar celalalt acționar care detine 90 % dorește schimbarea
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:10, 4 Februarie 2025
Administratorul firmei poate fi schimbat oricând, fiind necesară doar o decizie a asociaților (hotărârea AGA) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionarea 10% dintr o firma isabella20 isabella20 as dori si eu sa stiu... pe o firma sunt 2 actionarii, unul are 90% si e administrator la firma, celalalt are 10% , se poate cesiona firma fara ca cel care ... (vezi toată discuția)
Marire capital social adinaelena adinaelena Buna ziua Lucrez la o firma care are doi asociati ,procent 50%-50%.Se doreste marirea capitalului social ?Cum se poate face asta ?Dar daca se doreste ... (vezi toată discuția)
Revocare administrator Am o situatie mai dificila si ma intreb daca cineva s-a intalnit cu un asemenea caz si ce e de facut. In speta, am un administrator numit prin act ... (vezi toată discuția)