avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Groupama CASCO
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Groupama CASCO

Bună seara, am o problemă cu Groupama. Mașina mea închiriată a fost furată, dar a fost găsită. Groupama a inchis polita CASCO fara explicatii si nu mai gasesc alte CASCO (obligatoriu cu leasing) pentru ca Groupama a declarat pagube grave. Totul este fals, mașina merge și are doar câteva zgârieturi pe caroserie. Acum firma de leasing mi-a scris ca trebuie sa gasesc o alta casca in 2 zile si daca nu gasesc nimic inchid contractul de leasing. Are cineva sugestii?multimesc
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2025
Doris1987, utilizator
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 09:31, 5 Februarie 2025
Trebuie să dați în judecată Groupama.Dacă în contract leasing este asigurător casco Groupama ,acesta trebuie să răspundă.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Februarie 2025
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina furata lemia50 lemia50 Unei cunostinte i s-a furat masina luata in leasing.Bineinteles ca are asigurare CASCO prin BCR Asigurari.Dupa 2 zile s-a gasit caroseria masinii,deci politia ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! as dori sa aflu ce șanse exista sa câștigi în ... RamiS# RamiS# Bună ziua! As dori sa aflu ce șanse exista sa câștigi în instanță după ce intentezi un proces pentru o firma de închirieri mașini! În cazul de ... (vezi toată discuția)
Fransiza asigurare casco in lipsa inspectiei de risc verdi verdi Buna ziua, problema mea este legata de fransiza ptr dauna totala, in lipsa inspectiei de risc In octombrie 2008 am cumparat prin leasing financiar de ... (vezi toată discuția)