avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, pot beneficia de indemnizatia de crestere a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului ...

Buna ziua, pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului daca nu intru in concediu postnatal deoarece nu indeplinesc conditiile? Sau mai exact, pt ICC, in ultimele 24 luni, am 9 luni de indemnizatie de la primul copil si 4 luni cu contract de munca ( am lucrat pana cand am nascut). Pentru a imi lua insa concediul postnatal, nu am cele 6 luni de cotizare calculate din ultimele 12 luni, sunt doar 4 luni, cele lucrate inainte de data nasterii. Exista vreo solutie pentru a nu pierde ICC din cauza acelor 2 luni? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:04, 5 Februarie 2025
Puteti beneficia de indemnizatia de crestere a copilului daca nu intrati in concediu postnatal .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație crestere copil lisa-monica lisa-monica Buna seara. Lucrez pe 4 ore dar sunt si studenta. Pot renunța la servici pt a primi indemnizatia crestere copil (ca urmare a faptului ca sunt studenta) de la ... (vezi toată discuția)
Durata maxima a concediului postnatal si concediul de ingrijire copil dalias dalias Am urmarit discutiile din forum si majoritatea se refera la cele 42 de zile minime ale concediului postnatal. 1. Exista si vreo limita maxima? Poate fi de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)