addy28 a scris:
Va multumesc pentru raspuns.In acest caz ce suma(procent)din salariu ar trebui sa platesc si pentru faptul ca i s-a adus la cunostinta sefului meu aceasta problema, ce ar trebui sa fac?Ce drepturi am?si as dori sa stiu daca sint obligata sa platesc toata suma restanta intr-o transa sau doua ,sau exista o modalitate sa platesc in rate pina la stingerea definitiva a datoriei?Asta in situatia in care am intirziat citeva luni(4),dar cum am spus,acum am depasit problemele familiale(caz de boala a unui membru din familie)si am posibilitatea sa achit ratele(DORESC ACEST LUCRU)dar doar in rate normale,nici decum intreaga suma odata?
Va rog sa nu mai scrieti mesaje consecutive daca de la ultimul dvs. mesaj, nu a mai postat nimeni.Exista functia editare care va permite completarea ultimului mesaj postat.
Daca doriti ca girantii sa nu fie implicati, puteti incerca o solutionare a platii creditului/debitului, esalonat, discutand aceasta optiune cu executorul judecatoresc, dar nu este indicat sa aveti certitudinea ca veti si reusi.
Posibil sa inceapa executarea silita a girantilor, executorul judecatoresc "va hotara", in masura in care nu accepta varianta propusa de dvs. sau creanta nu este indestulata din executarea silita a bunurilor dvs.