avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

Buna,am luat un credit de la un C.A.R.,anul trecut,nu am reusit sa platesc ratele la timp din cauza unor probleme serioase de familie.Am fost la biroul respectiv si am anuntat acest lucru,zilele trecute m-am trezit la locul de munca cu seful de la C.A.R.si cu un executor care m-au anuntat ca daca nu platesc va fi inaintat dosarul in instanta.Am inteles situatia,ceea ce vreau sa va intreb este ca in afara de salariu nu am alt venit si daca este normal sa mi se retina TOT salariul?(de fapt sa platesc tot salariul)si o alta intrebare:exista sau nu termeni de confidentialitate in ceea ce ma priveste,deoarece,fata de mine executorul judecatoresc l-a sunat pe seful meu comunicindu-i faptul ca sint datoare si comunicind si suma pe care o datorez!asta in cazul in care eu am fost de acord sa platesc salariul neavind nici un act de propire pe salariu,cazind ambele parti de acord sa merg PERSONAL sa achit datoria.Nu mi se pare corect ca seful meu sa afle problemele mele personale,pentru ca acest lucru nu are legatura cu munca mea!Astept sa imi raspundeti si va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 22:27, 15 Februarie 2010
Este cert ca aceeasi soarta ca a dumneavoastra o au si garantii. De obicei atunci cand se incepe o procedura se incepe in contradictoriu cu toate persoanele obligate in solidar. Acest C.A.R. cred ca a avut grija sa insere in contract clauze care sa ii permita sa se indrepte asupra oricareia dintre persoanele semnatare ale contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu laur7901 laur7901 Buna ziua - in calitate de girant pentru un debit, s-a emis hotararea judecatoreasca de retinere din salariu; - la data de azi aceasta hotarare si titlul ... (vezi toată discuția)
Executare silita IonD IonD Buna ziua, Va solicit ajutorul privind urmatoarea speta: Suntem 4 giranti la un Contract de imprumut prin C.A.R., pentru un pensionar. ... (vezi toată discuția)
3 popriri pe salariu raymona neacsu raymona neacsu Buna ziua ! Cum se procedeaza in cazul popririlor ? Avem un salariat care are un venit net lunar de 2710 din care i se retin : sindicatul (34 de lei) si mai ... (vezi toată discuția)