avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere Contract Închiriere înainte de termen. Ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere Contract Închiriere înainte de termen. Ce se întâmplă cu datoriile rămase?

Bună seara! Vă rog mult am nevoie de un răspuns
Vreau să încetez un contract de închiriere pe 12 luni, înainte de termenul precizat. Ultima întreținere a fost plătită pe noiembrie deoarece se afișează mai greu, însă am fost înștiințată de proprietar faptul ca garanția nu va fi returnată.
Întrebarea mea este : Atâta timp cat Garanția va fi oprită de proprietar,aceasta este tocmai pentru a plăti datoriile rămase?
Nu găsesc ceva clar despre asta
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:09, 6 Februarie 2025
Corect e sa oprească garanția și după ce se afișează intretinerea pe perioada locuita, sa va socotiți.
Nu are cum sa va dea garanția în speranța că veți plăti apoi intretinerea, de aia se cheama garanție.
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema contract de inchiriere valentin16hz valentin16hz Va salut cu respect, am si eu o nelamurire in privire cu un contract de inchiriere facut intre proprietarul garsonierei si mine. La data de 04.08.2020 am ... (vezi toată discuția)
Chirie - proprietarul nu mi-a returnat garantia gab1m gab1m Salutare, Am o problema cu un proprietar care nu vrea sa-mi returneze garantia pentru o chirie. Am renuntat la chirie inaintea expirarii contractului, ... (vezi toată discuția)
Oprire fond rulment marius71 marius71 Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare: am vandut un apartament in urma cu 2 luni si am platit in avans 200 ron pt intretinere. Am facut o cerere pt recuperare ... (vezi toată discuția)