avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, mă repet dar nu am inteles , pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, mă repet dar nu am inteles , pentru pensionare ca ...

Bună ziua, mă repet dar nu am inteles , pentru pensionare ca persoana cu Handicap, De Când se calculează stadiul de cotizare, De când am dobândit handicapul SAU de când am certificat de handicap, Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:02, 6 Februarie 2025
Ați lucrat program de 8 ore în condiții de handicap`?
Data ivirii handicapului este scrisă vizibil pe certificatul de handicap.
Ce dată este trecută acolo ca ivire handicap`?

Ați mai pus această întrebare în ianuarie...
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Răspuns cnpp valer67 valer67 Bună seara! Va întrebam aseară și țin sa va multumesc pentru răspunsul prompt oferit, dacă în condițiile unui stagiu de cotizare astăzi de 34 ani, ... (vezi toată discuția)
Sunt persoana cu handicap, as vrea sa stiu cand pot iesi la pensie ContSters206706 ContSters206706 Sunt nascuta la data de 15 octombrie 1968, si am 22 ani si 11 luni in campul muncii, cand pot iesi la pensie? Mentionez ca am dobandit handicapul la varsta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt persoana cu handicap gradul 2 accentuat (membru ... Piticu Marian Piticu Marian Bună ziua, sunt persoana cu handicap gradul 2 accentuat (membru drept inferior amputat) conform legi dacă am cotizat 2/3 din cei 35ani necesari mă pot ... (vezi toată discuția)