avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... platile compensatorii se trec in cartea de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

platile compensatorii se trec in cartea de munca?

Daca din platile compensatorii se retine impozit,cas,cass nu ar trebuie sa fie trecute in cartea de munca pentru luarea in calcul a pensiei ,?Unde se inregistreaza aceste retineri pentru a ne folosi la pensie?
Cel mai recent răspuns: Ank27 , utilizator 21:15, 10 Februarie 2010
Pentru aceasta plata compensatorie care a fost inclusa in masa salariala platiti contributii ,prin urmare va fi luata in calcul la momentul respectiv..(salariile compensatorii si salariul de baza constituie venitul brut realizat la care se platesc contributiile).contributia vadit mai mare la cas se va regasi in declaratia lunara pe care angajatorul e obligat sa o depuna la cnpas...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare salarii compensatorii emanuela73 emanuela73 Daca in CCM la nivel de unitate nu este prevazuta acordarea de salarii compensatorii se aplica prevederile CCM la nivel national adica acordarea unui salariu ... (vezi toată discuția)
Despre salariul compensator(disponibilizare) corina.trandafir corina.trandafir 1.Salariul compensator este obligatoriu sa fie trecut in statul de plata(rubrica alte drepturi)? Se impoziteaza la fel ca un salariu normal?se platesc din el ... (vezi toată discuția)
Vechime la acordarea de salarii compensatorii aura 48 aura 48 Bună, Întrebarea mea este următoarea : dacă la disponibilizarea cu acordul părţilor primesc salarii compensatorii şi nu beneficiez de şomaj ... (vezi toată discuția)