avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren in indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren in indiviziune

Detin o cota parte dintr-un teren in indiviziune la care de multi ani doar eu am platit impozitul pe suprafata totala. Ceilalti mostenitori ai pamantului foarte posibil sa fi murit sau sa fi plecat din tara, nu mai stiu nimic de ei. Ca sa pot vinde intreaga suprafata de pamant ce trebuie sa fac? Ce acte imi trebuie in vederea vanzarii? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:00, 10 Februarie 2025
Buna ziua, in principiu va trebuie o hotarare judecatoreasca pe uzucapiune ca sa deveniti proprietar pe intreg terenul si sa il puteti vinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune gib gib Buna ziua Am o situatie privind iesirea din indiviziune pentru un teren aflat in proprietatea comuna cu vecinii. Terenul se afla in Cluj-Napoca si are o ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren arabil in conditiile unui titlu de proprietate comun MagdalenaMariaGrosu MagdalenaMariaGrosu Trei frati au 12 ha teren arabil, fiecare cate 4 ha, dar titlul de proprietate este comun. Fiecare frate are in schimb un certificat individual de intrare in ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren fara partaj cyan cyan 1. este posibila vanzarea unei cote-parti dintr-un teren agricol de pe un titlu de proprietate unde sunt mai multi proprietari fara iesire din indiviziune? ... (vezi toată discuția)