avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... extrase de cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

extrase de cont

Buna,am o rata lunara la banca,rata pe care o platesc lunar de aproape 3 ani.Suma totala era de aproximativ 4000 ron.Problema este ca eu nu am mai primit nici un extras de cont nici o dovada care sa imi arate ce suma mai am de plata.Am pastrat toate facturile care dovedesc faptul ca platesc lunar.Am sunat la ei ca sa imi comunice restul de plata dar fara nici un raspuns.Dupa calculele mele este posibil sa fi platit deja toata datoria si nu stiu cum sa procedez in continuare.Nu am primit extrase de cont de aproape 6-7 luni.Ce ma sfatuiti?Multumesc!#-o
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2010
stefy1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 12:04, 11 Februarie 2010
Daca sunteti din Bucuresti mergeti la sediul lor, au program zilnic pana la ora 18, iar sambata doar dimineata. Daca sunteti din provincie, trimiteti-le o scrisoare cu confirmare de primire in care solicitati un extras de cont si raspuns la toate nelamuririle pe care le aveti.
Eu primesc lunar de la ei extras de cont, dar am fost la ei pentru a cere explicatii asupra fiecarei rubrici, ca sa evit eventualele neintelegeri. Si era multa lume, toti venisera sa-si inchida personal contul de card, deoarece am inteles ca acest lucru nu se face automat, in momentul cand toate ratele sunt platite.
:offtopic:Buna dimineata stefy1
Va rog frumos sa stergeti din continutul mesajului dvs. denumirea societatii cu care dvs. aveti probleme.
Va amintesc ca pe acest forum se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica si va invit sa cititi/recititi Regulamentul de postare.
www.avocatnet.ro/content/tag...
Va multumesc anticipat pentru intelegere si colaborare.
O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme societate ramo23i ramo23i Buna. Am si eu o problema cu EFG retail services. In iunie 2008 am achizitionat in rate niste produse electrocasnice de la Media Galaxy. Promotia din momentul ... (vezi toată discuția)
Card de credit- bunuri de consum tudora adrian tudora adrian in martie 2005 am facut cumparaturi, doar cu buletinul, de la altex in valoare de 2900 ron, 3900 cu dobanda si rata de aprox 90 ron pe luna timp de 45 luni. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am câteva nelămuriri cu privire la un contract ... abcd9876 abcd9876 Bună ziua! Am câteva nelămuriri cu privire la un contract de credit pe care l-am avut cu o bancă (un fel de card de cumpărături). În 2019 a fost ... (vezi toată discuția)