Bună ziua ! Sunt mămica am 20 de ani până în ianuarie am beneficiat de indemnizație creștere copil, eu încă sunt în școală clasa 12 ultimul an ,nu mai pot beneficia de nici un al venit până îmi termin școala , acuma sunt între ciocan și nicovală,îmi continui ultimile luni de școală sau merg la lucru să beneficie de bani ! Dacă puține să mă ajutați ! Dacă se poate să mai beneficiez de ceva până îmi termin școala ?
Nu veti beneficia decat de alocatia de stat pentru copil . De asemenea , puteti cere pensie alimentara tatalui copilului , doar ca aceste sume sunt destinate strict pentru copil , nu si pentru intretinerea dvs. Puteti cere si parintilor dvs. pensie alimentara , daca nu sunteti casatorita , dar , daca stati in casa lor , s-ar considera ca isi platesc datoria catre dvs. in natura , ca nu va iau chirie si alte cheltuieli ( energie electrica , gaz , apa , etc. ) . Eventual - daca puteti - va gasiti un job in orele de dupa scoala , treceti la cursuri serale , etc. , exista solutii … Statul v-a ajutat deja , ati primit timp de 2 ani bani ( si nu putini ) . V-ati asumat niste responsabilitati cand ati decis sa faceti un copil …