avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua ! Sunt mămică, am 20 de ani până în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua ! Sunt mămică, am 20 de ani până în ianuarie am ...

Bună ziua ! Sunt mămica am 20 de ani până în ianuarie am beneficiat de indemnizație creștere copil, eu încă sunt în școală clasa 12 ultimul an ,nu mai pot beneficia de nici un al venit până îmi termin școala , acuma sunt între ciocan și nicovală,îmi continui ultimile luni de școală sau merg la lucru să beneficie de bani ! Dacă puține să mă ajutați ! Dacă se poate să mai beneficiez de ceva până îmi termin școala ?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 11:31, 7 Februarie 2025
Nu veti beneficia decat de alocatia de stat pentru copil . De asemenea , puteti cere pensie alimentara tatalui copilului , doar ca aceste sume sunt destinate strict pentru copil , nu si pentru intretinerea dvs. Puteti cere si parintilor dvs. pensie alimentara , daca nu sunteti casatorita , dar , daca stati in casa lor , s-ar considera ca isi platesc datoria catre dvs. in natura , ca nu va iau chirie si alte cheltuieli ( energie electrica , gaz , apa , etc. ) . Eventual - daca puteti - va gasiti un job in orele de dupa scoala , treceti la cursuri serale , etc. , exista solutii … Statul v-a ajutat deja , ati primit timp de 2 ani bani ( si nu putini ) . V-ati asumat niste responsabilitati cand ati decis sa faceti un copil …
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru cresterea copilului omama2 omama2 Sunt 19 ani, copilul meu a nascut in Mai 2012, iar eu am lasat scoala in clasa XII-a, in 2010 Octombrie din cauza insarcinarii si nu am putut sa finalizez ... (vezi toată discuția)
Daca sunt eleva la seral beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului? Vera29 Vera29 Buna ziua ! Daca se poate sa mă ajutati cu un răspuns am 29 de ani si sunt eleva la seral din anul 2011 acum sunt insarcinata in 8 saptamani si doresc sa ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara- imposibilitate de plata alin1558 alin1558 buna ziua am si eu o problema si nustiu cum sa fac. sunt din rep.moldova si am un copil de 7 ani in romania din casatoria anterioara, copilul este la fostul ... (vezi toată discuția)