avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Va rog sa ma lamuriti cate amanari poate da o instanta ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Va rog sa ma lamuriti cate amanari poate da o instanta de judecata ...

Va rog sa ma lamuriti cate amanari poate da o instanta de judecata pana la pronuntarea unei sentinte. Este un litigiu de munca, dosarul are 2 ani de cand se afla depus, am avut deja o amanare initiala si o amanare ulterioara a pronunțarii. Mi se pare incredibil ca in termen de 2 ani și dupa 11 termene de judecata judecatorul sa nu fie in stare sa se pronunte.
Se poate face plangere impotriva judecatorului daca dosarul tot este taraganat?
Cel mai recent răspuns: jacquelline , utilizator 16:44, 7 Februarie 2025
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Am vazut ca pentru fiecare termen de judecata trebuie sa existe neapărat o incheiere de sedinta suv sancțiunea nulității. Pentru termenul în care s-a dat amânarea inițială a pronunțării nu exista o încheiere de sedinta. După acel termen a mai fost unul în care s-a dispus încă o amânare. Pentru termenul la care nu am încheierea de sedinta pot solicita întocmirea ulterioare a acesteia

Cornel Vasile a scris:

Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare pronuntare erhabe erhabe Buna ziua! Am cautat pe forum inainte sa postez dar nu am gasit nici un raspuns edificator.De aceea intreb aici. [b]1. Amanarea pronuntarii in temeiul ... (vezi toată discuția)
Daca se poate o lamurire la aceasta bataie de joc. zmihai58 zmihai58 In speranta ca se intelege din cele de mai jos, este vorba de un restant la intretinere care de doi ani nu a achitat un leu.unde pot depune o plangere. Nr. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog, ajuntati-ma sa inteleg un anume aspect legat ... reliana reliana Buna ziua! Va rog, ajuntati-ma sa inteleg un anume aspect legat de un proces civil (actiune in raspundere delictuala). Solutia pe scurt: Amana pronuntarea ... (vezi toată discuția)