avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, mama a lucrat la Arta si Precizie in anii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, mama a lucrat la Arta si Precizie in anii 80-92. Dupa ...

Buna ziua, mama a lucrat la Arta si Precizie in anii 80-92 . Dupa s-a transformat in Gema , firma care in ziua de azi are 2 angajati si sediul nu exista. Unde pot gasii cartea de munca a ei?
A lucrat in Bucuresti.
Multumesc tare
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2025
CrisManda, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:44, 7 Februarie 2025
Din ce localitate?
Bucuresti
Arta si Precizia SA
Bucureşti Sectorul 3, Str SMÂRDAN, Nr 37, PARTER, Judet Bucureşti
Buna ziua, este un bloc de locuinte cu 4 apartamente. Am verificat si nu exista acest sediu acolo.
Este sediul declarat la ONRC si la Ministerul de Finante.
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am lucrat la cooperativa arta populara bucuresti si ... mariana neagu mariana neagu Buna ziua, am lucrat la Cooperativa Arta Populara Bucuresti si as dori sa aflu unde este arhiva, pentru a-mi elibera o adeverinta de vechime (vezi toată discuția)
Model contract comodat spatiu comercial sau inchiriere haiducu haiducu unde pot gasi un model contract comodat ptr inchirierea unui spatiu comercial sau un model contrct inchiriere? (vezi toată discuția)
Carte de munca baby65 baby65 am lucrat la fabrica confectii si tricotaje bucuresti ( apaca) si la cooperativa arta populara covoare persane manual Mentionezi . la APACA am lucrat 1 an ... (vezi toată discuția)