avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua,doresc sa știu dacă fac cerere de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua,doresc sa știu dacă fac cerere de încetare a ctr ...

Bună ziua,doresc sa știu dacă fac cerere de încetare a ctr de munca nedeterminata pe art 55 ,b ,și am căzut de acord cu firma ca îmi vor fi achitate 5 salarii compensatorii și restul de 28 zile de cm de anul trecut..acest lucru trebuie sa fie specificat în cererea mea sau separat,nu vreau sa semnez aiurea și sa nu mai vad nici un ban de la ei...mulțumesc mult de raspuns

Alte discuții în legătură

Demisie varg varg Buna, O cerere de incetare a activitatii cu art.55 lit b si un act aditional conform caruia compania imi ofera salarii compensatorii - odata semnate ... (vezi toată discuția)
Incetarea cim cu art.55(b) din codul muncii riana02 riana02 Buna ziua, ma poate lamuri si pe mine cineva daca se poate ca eu in calitate de angajator sa cer incetarea contractului de munca cu art.55(b) din codul muncii ... (vezi toată discuția)
Demisie si bani de luat de la angajator Olimpiu-florin Olimpiu-florin Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema. Firma la care lucrez, din domeniul cometrului, urmeaza sa fie inchisa. Chiar a fost anuntat tot ... (vezi toată discuția)