avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna! Daca am o condamnare de 6 luni in italia o sa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna! Daca am o condamnare de 6 luni in italia o sa apara si ...

Buna! Daca am o condamnare de 6 luni in italia o sa apara si in cazierul din romania? Sau vor fi anuntate autoritatile sau consulatul daca eu nu mi-am dat acordul? Am fost intrebata daca doresc sa informez si am zis ca nu .
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:06, 7 Februarie 2025
Buna! Trebuie verificata legea cooperarii internationale in materie penala in vigoare, Norma impunea un an. Nu stiu daca s-a modificat si fiind vineri seara nu am rabdare. Daca cineva are rabdare sa verifice, eu am dat un indiciu valoros. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extradare(ajutor va rog) chelu chelu In iunie 1999 am avut o hotarire definitiva de condamnare la 3,6 ani pt art. 215 c.p. lit. 2,3.Am plecat din tara in Italia unde am obtinut residenta.In mai ... (vezi toată discuția)
Condamnare mai veche in italia ContSters504347 ContSters504347 Bunaseara tuturor.In 2013 am fost arestat in Italia,iar in februarie 2014 am fost condamnat la 2 ani si 6 luni de inchisoare.In aceeasi zi in care am fost dus ... (vezi toată discuția)
Arestare ilegala si cercetare abuziva romeo.nuta romeo.nuta In data de 24.10.2008 am fost arestat in Spania pentru posesie de acte false si pesupusa mea particioare la falsificarea lor ,actele false fiind doua Carti ... (vezi toată discuția)