avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Se poate racorda un teren fara autorizație ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Se poate racorda un teren fara autorizație de construire? ...

Bună ziua
Se poate racorda un teren fara autorizație de construire? Menționez că terenul este momentan o parcare de camioane și curentul îmi trebuie pentru iluminarea acesteia și pentru camerele de supraveghere. Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: elvis_zft , utilizator 09:49, 8 Februarie 2025
Bună ziua, In opinia mea, se poate. De ce nu intrebati la Electrica?
Puneti o cașcarabetă acolo, si cereti curent pentru acel edificiu.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu amplasarea unui chiosc și cu o adeverință de la primărie cum că aveți amplasat acest chiosc va poate racorda.

Aaacris a scris:

Bună ziua
Se poate racorda un teren fara autorizație de construire? Menționez că terenul este momentan o parcare de camioane și curentul îmi trebuie pentru iluminarea acesteia și pentru camerele de supraveghere. Vă mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie bransare stand vanzator ambulant la stalp electricitate rox_f rox_f Buna ziua. As dori sa pozitionez un stand de vanzare de clatite la iesirea de la metroul Aviatorilor dar am nevoie de curent. Imi puteti spune, va rog, cum as ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire emisa in anii '60, pentru un chiosc, pierduta AdrianaCameliaS AdrianaCameliaS In anii \'60 a fost amplasat un chiosc al ICSM-ului, cum era atunci, care a fost cumparat dupa \'89 de o persoana juridica de la fostul ICSM. In zilele noastre ... (vezi toată discuția)
Instalare camera supraveghere pe stalpul din fata blocului? sebiedy sebiedy are voie un proprietar de apartament sa monteze camera de supraveghere video pe stalpul de iluminat din fata blocului? trebuie vreo aprobare? si de la cine? (vezi toată discuția)