avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara! Am o nelămurire în privința ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara! Am o nelămurire în privința indemnizației de ...

Bună seara! Am o nelămurire în privința indemnizației de creste copil. Am născut recent prematur, eram în prenatal în momentul nașterii, 8 zile de prenatal aveam în momentul în care am nascut, acum sunt în postnatal, știu ca 42 de zile sunt obligatorii, dacă îmi iau mai multe zile decât cele obligatorii și după depun dosarul pentru indemnizație creștere copil, pe ce perioada mi se acorda indemnizația de creștere copil? Tot pe 24 de luni sau mai puțin? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 8 Februarie 2025
Vi se acorda pana la data cand copilul implineste 1 an si 10 luni daca tatal indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata maxima a concediului postnatal si concediul de ingrijire copil dalias dalias Am urmarit discutiile din forum si majoritatea se refera la cele 42 de zile minime ale concediului postnatal. 1. Exista si vreo limita maxima? Poate fi de ... (vezi toată discuția)
Cele 126 de zile de pre și postnatal sunt obligatorii? sau se pot lua doar o parte din ele? cosmina1591 cosmina1591 La finalul lunii august am ieșit din concediul de creștere al copilului iar acum sunt însărcinată cu al doilea copil. Între timp mi-am reînceput ... (vezi toată discuția)
Calcul cic si termen depunere dosar claudiusfarc claudiusfarc Buna ziua, Sotia mea a intrat in prenatal de la 1 nov.2009, a nascut in 16 dec.2009. Normal acum ea este in postnatal pana in 08.03.2010. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)