avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TESTAMENT IN FAVOAREA SOTIEI, FRATELE MEU ARE DREPT ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TESTAMENT IN FAVOAREA SOTIEI, FRATELE MEU ARE DREPT AICI ?

Buna ziua,am si eu o intrebare. Sant casatorit de 25 ani, nu avem copii. Detin doar o casa modesta de dinainte de casatorie. Fiind bolnav, am facut testament la notar in favoarea sotiei. AM SI UN FRATE, CU CARE NU AM NICI UN FEL DE RELATIE, FACANDU-MI MULT RAU IN VIATA, NU VORBESC CU EL DE 10 ANI. Daca eu mor, casa ii ramine absolut sotiei ? sau il implica si pe fratele meu, are cumva dreptul la munca mea? MULTUMESC MULT DE RASPUNSURI.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:22, 8 Februarie 2025
Daca ati facut testament, e exclus de la mostenire, nu va mosteni nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

mod de formulare testament vestala vestala Buna ziua,! As vrea sa va intreb ceva referitor la modul cum s-ar putea formula un testament , din timp ,care sa fie secret , aproximativ cat ar costa si ... (vezi toată discuția)
Sucesiune dupa frate mihamihaela06 mihamihaela06 Buna seara, Fratele meu a decedat si nu a avut copii. In timpul vietii el si cumnata mea si-au facut testament unul in favoarea celuilalt. Am inteles de la ... (vezi toată discuția)
Mostenire gimmarian gimmarian buna seara.v-as ruga sa imi spineti si mie cum sa procedez in legatura cu o mostenire.parintii mei s-au despartit in urma cu 32 ani.impreuna au facut o casa cu ... (vezi toată discuția)