avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama mia dat mie și lu sora donație fara sarcina, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama mia dat mie și lu sora donație fara sarcina, cît trăiește ...

Mama mia dat mie și lu sora donație fara sarcina, cît trăiește mama in viata putem sa vindem sa ne mutam sau după moartea ei se poate vinde
Ea nu e casatorita.
Cel mai recent răspuns: Magie1 , utilizator 11:06, 8 Februarie 2025
Puteți vinde și mâine. Mama are casa ei unde locuiește`?

In caz că se căsătorește soțul ei după moartea lu mama nu are nici un drept la apartament dacă nea donat mama fără sarcinii.
Dapix a scris:

Puteți vinde și mâine. Mama are casa ei unde locuiește`?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sora are 25% eu ca frate 25% din apartament partea ... Magie1 Magie1 Am o întrebare sora are 25% eu ca frate 25% din apartament partea tatalui,mama restul de jumate ea vrea sa cedeze mie și lu sora partea ei mama fără să ... (vezi toată discuția)
Testament sau donatie? GeaninaC GeaninaC Buna ziua, am cateva intrebari despre o situatie cam incurcata, multumesc mult oricui imi poate da raspuns la intrebarile mele. Am plecat din tara in 2008 ... (vezi toată discuția)
Mama are dezbătută moștenirea după tatăl ei e proprietara, ... Magie1 Magie1 Mama are dezbătută moștenirea după tatăl ei e proprietara, are o casa,are un apartament care la avut cu barbasu decedat,e cu cineva daca se căsătoresc ... (vezi toată discuția)