avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... In ultimii 4 ani nu am depus declarația de venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

In ultimii 4 ani nu am depus declarația de venit

Bună ziua.
Dacă în ultimii 4 ani nu am depus declarația de venit,pot să o depun având în cuprins acești ultimi 4 ani ? Sau care este procedura pentru a declara veniturile din ultimi 4 ani,pentru a fi impozitate ?
Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:42, 8 Februarie 2025
Buna ziua

Trebuie sa depneti declaratiile unice pentru anii respectivi.

Pentru fiecare an trebuie sa depuneti declaratia corespunzatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativiate depunere declaratie unica kdt_vip kdt_vip Buna ziua, Pentru un contract de drepturi autor singular (valoare aproximativ 3000 lei) incheiat in luna decembrie 2018 este obligatorie depunerea ... (vezi toată discuția)
Venituri persoana fizica din inchirieri 2019 ematoni ematoni Buna ziua, Pentru o persoana fizica ce are venituri din inchiriere auto ce intervine din 01 august 2019 si nu a depus declaratia unica, cum poate declara ... (vezi toată discuția)
Declaratie privind veniturile/pierderea din vanzarea de actiuni floreacalin floreacalin Buna ziua, Am fise de portofoliu pe baza carora nu am depus declaratii din 2015 - prezent, cu privire la veniturile/pierderea din vanzarea de actiuni. As ... (vezi toată discuția)