avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O firma cu care am făcut contract de execuție ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O firma cu care am făcut contract de execuție renovare tot ...

O firma cu care am făcut contract de execuție renovare tot întârzie să termine lucrarea . Cu banii trebuie sa reglam dar totul a fost lăsat de doua luni și ceva in deriva, un singur angajat bețiv care tot face scandal pt bani și nu lucrează mai nimic

Vreau sa fac pv recepție forțat cf contract , pot sa convoc în termen scurt de 24 ore și să îl fac singur daca nu vine constructorul ?
Cel mai recent răspuns: radulucian 22 , utilizator 17:59, 8 Februarie 2025
Oricum fotografii și video sunt concludente in raport cu cele promise în contract execuție .

Singura soluție e alta firma dar sigur ei vor evalua lucrările că de la zero nefiind terminate nici una la final .]

Dacă vine altă echipă că fi ff dificil de estimat ce au făcut .
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2025
radulucian 22, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Receptia unei case - executie deplorabila si incompleta maxx_maxxx2004 maxx_maxxx2004 In luna iulie am inceput cu o firma constructia propriei case. S-au purtat negocierile, s-a conturat contractul, ca la semnare antreprenorul sa vina cu el ... (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatie POMKINSKI POMKINSKI La asociatia de proprietari s-a efectuat reabilitarea termica prin programul Primariei.Lucrarile s-au terminat de mai bine de zece luni si receptia nu este ... (vezi toată discuția)
Naivitatea costa mult ! GARBEAELENA GARBEAELENA Sunt disperata ,si am nevoie de un sfat competent.Am facut un contract prestari servicii in constructii cu o firma din Italia.Din naivitate si prea multa ... (vezi toată discuția)