avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, am nevoie de sfatul d voastră în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, am nevoie de sfatul d voastră în legătură cu ...

Bună ziua ,am nevoie de sfatul d voastră în legătură cu concediul de sarcina și lăuzie dacă pot beneficia de acesta în următoare conditii:-angajata din ianuarie 2025 ca medic rezident,facultatea la zi absolvita,fără întreruperi,asigurata ca studenta pana la 26 ani apoi coasigurata prin sot pana la angajare..Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:13, 9 Februarie 2025
Nu puteti beneficia de concediu de sarcina si lauzie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil petro_vizitiu petro_vizitiu Buna ziua, as dori daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu unele nelamuriri....va voi detalia situatia mea....sunt eleva la Scoala Postliceala Sanitara ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului in cazul rezidentului de anul 1 PalaghiaMihaela PalaghiaMihaela Buna ziua ! Sunt studenta in anul 6 la medicina si sunt insarcinata , urmeaza sa nasc in Decembrie. Rezidentiatul incepe de la 1 Ianuarie 2018 . Daca il incep ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie creste copil studenta a doua facultate josefina_ct josefina_ct Buna seara, As dori sa intreb daca pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului daca sunt studenta in anul 3 la a 2a facultate (de acoea o si ... (vezi toată discuția)