avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Știe cineva dacă un asistent medical cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Știe cineva dacă un asistent medical cu norma intreaga ...

Buna ziua! Știe cineva dacă un asistent medical cu norma intreaga intr-un spital, care a dobandit titlul de profesor prin sustinerea si promovarea examenelor de definitivat și titularizare, cu studii superioare de lunga durata in specialitate, poate fi incadrat la o scoala postliceală pe perioada nedeterminata si salarizat ca profesor cu studii superioare de lunga durata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:15, 10 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate fi incadrat la o scoala postliceală
Mulțumesc mult pentru raspunsul prompt! Și referitor la studiile superioare? In general asistentii medicali sunt încadrați ca maistri instructori, dar pot preda si ore de specialitate, daca au studii superioare, însă sunt plătiți la studii medii

Cornel Vasile a scris:

Da, poate fi incadrat la o scoala postliceală

Ultima modificare: Duminică, 9 Februarie 2025
mmmamd, utilizator
Depinde de postul pe care-l ocupa .... daca ocupa un post care necesita studii medii, atunci salarizarea se face la nivelul acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi profesor titular cu definitivat mmmamd mmmamd Buna seara! As dori sa ma ajutati cu cateva raspunsuri, la urmatoarele intrebari: - daca sunt incadrata ca asistent medical cu norma intreaga intr-un spital ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe post cu studii superioare Birou de mediator Mihaela-Corina Bucur Birou de mediator Mihaela-Corina Bucur Ma confrunt cu problema incadrarii pe post inca de la obtinerea licentei in asistenta medicala in anul 2007. Lucrez intr-o companie nationala cu capital ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora in cadrul invatamantului Adriana_Stoica Adriana_Stoica Sunt pensionara, am studii universitare si in acest an scolar am catedra intreaga ca si profesoara , decizia imi este data pe perioada anului scolar de la 1 ... (vezi toată discuția)