avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Școala postliceală de agent comercial ce nivel de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Școala postliceală de agent comercial ce nivel de calificare ...

Școala postliceală de agent comercial ce nivel de calificare are?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:57, 9 Februarie 2025
Nivel de calificare conform Cadrului național al calificărilor = 5

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala profesionala=studii medii? mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Este considerata efectuarea a zece clase plus scoala profesionala ca fiind studii medii? Dar absolvirea a XII clase fara diploma de bacalaureat? ... (vezi toată discuția)
Dupa ce termini 12 clase ce primesti ? in afara de foaia matricola ... elenasilvia2 elenasilvia2 Dupa ce termini 12 clase ce primesti ? In afara de foaia matricola si diploma pe care o primesti la festivitate. Primesti Diploma de absolvire a liceului sau ... (vezi toată discuția)
Ma intereseaza sa obtin o calificare pentru a imi putea deschide un pfa. SALLy1989 SALLy1989 Buna ziua. Ma intereseaza sa imi deschid o afacere de confectionare si comercializare lumanari. Ma intereseaza sa obtin o calificare pentru a imi putea ... (vezi toată discuția)