avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Am lucrat in perioada 1995-1996 in afara ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Am lucrat in perioada 1995-1996 in afara tarii la ...

Buna ziua. Am lucrat in perioada 1995-1996 in afara tarii ,avand contract cu o firma din Romania,care ulterior nu mi-a inscris in cartea de munca perioada de un an lucrata in strainatate .Ce se poate face in acest caz ? Probabil ca firma nici nu mai exista.Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 9 Februarie 2025
Nellu25811, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nellu25811 , utilizator 00:16, 11 Februarie 2025
Ati fost detasat ? Unde?
Nu am fost detasat.In 1995 am incheiat contractul de munca ,la cerere,cu firma anterioara.Dupa o saptamana am incheiat un contract cu aceasta firma pe timp determinat de un an de zile ,cu plecare in Israel.La intoarcere ,dupa un an,din nestiinta(necunoastere,indiferenta,...) nu am verificat cartea de munca.Am facut-o mult mai tarziu,cand am observat ca lipseste acel an din carte.Intre timp firma nu mai era,eu mi-am gasit alt servici si anii au trecut asa.Acum as dori sa stiu daca as mai putea recupera cumva acel an care lipseste.Multumesc.
Mergeti la ITM si solicitati eliberarea unei adeverinte de vechime pentru acea perioada .

Acte:
- cerere
- fotocopie CI
- fotocopie carnet de munca
Multumesc frumos.
O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfi, am nevoie de cartea de munca ContSters104393 ContSters104393 As vrea sa ma inregistrez ca PFI, este cumva nevoie de cartea de munca pentru asta? Problema e ca am plecat de la ultima firma cu demisie ... in 1995. In caz ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez carte de munca adragan964 adragan964 In anul 1995 m-am angajat la o brutarie pentru doi ani cu carte de munca, mi-am bagat demisia si am plecat in italia fara sa imi iau cartea de munca de la ... (vezi toată discuția)
Inregistrare perioada lucrata in carnetul de munca gria gria Buna ziua, Am lucrat in perioada 1993 - 1995 la o societate comerciala care in anul 1996 a fost dizolvata. Mi s-a intocmit contract de munca, carnetul de ... (vezi toată discuția)