avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. Maine trebuie sa ma prezint la sectie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. Maine trebuie sa ma prezint la sectie pentru a da ...

Bună ziua. Maine trebuie sa ma prezint la sectie pentru a da declaratie jn calitate de suspect in caz de furt si acces ilegal la sistem informatic. La ce ma pot astepta avand in vedere ca este dosar deschis acum 3 ani, prejudiciul a fost recuperat iar partile vatamate au declar ca nu doresc absolut nimic
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 17:29, 9 Februarie 2025
Daca mergeti cu avocat poate aflati ceva.
Nu cred ca veți fi reținut și arestat .
Doar atat se poate observa de avocatii experimentați în acest caz prin aceasta relatare.

București 2025
Ultima modificare: Duminică, 9 Februarie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cel mai probabil vă vor aduce la cunoștință drepturile dumneavoastră în calitatea de suspect pe care o aveți. Asta în prima etapă, iar apoi vor solicita să dați o declarație. Aveți dreptul de a nu da nicio declarație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anchetare agresiva ciucarareresionut ciucarareresionut Am apelat la acest forum pentru a afla daca este corect ce mi s-a intamplat: Acum 2 zile mi-a venit o citatie cum ca trebuie sa ma prezint ieri la sectia de ... (vezi toată discuția)
Art224 alin(1) si art 202 alin(1) Adina00 Adina00 Buna ziua, Am o intrebare referitoare la faptul ca s/a dipus arestarea preventiva a inculpatului pt 24 de ore. Dupa audierea la procuror a celor doua ... (vezi toată discuția)
Furt calificat sebycristian sebycristian Buna ziua am si eu o problema in urma cu 6 luni inro seara am baut cu varul meu destul de mult mam imbatat foarte tare si am intart intro institutie de unde am ... (vezi toată discuția)