avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pedepse ucidere si vatamare din culpa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pedepse ucidere si vatamare din culpa

As dori sa aflu care sunt posibilele pedepse in cazul in care unul sau mai multi inculpati sunt gasiti vinovati de ucidere din culpa a 13 persoane si de vatamare din culpa a altor 13. Cat de mult poate fi amanat un asemenea proces? Nu exista un termen limita dupa care sa nu mai poata exista aceste amnari? Multumesc pentru raspuns. Si inca ceva...... Pedeapsa tine cont de numarul de victime, sau se da o pedeapsa unanima indiferent de numarul de victime? Mentionez ca rude ale tuturor celor 13 victime decedate se constituie ca parte civila in proces, alaturi de 8 dintre cele 13 victime vatamate.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Februarie 2010
alecsaana, utilizator
Cel mai recent răspuns: alecsaana , utilizator 16:29, 11 Februarie 2010
Imi cer scuze ca nu am mentionat de la inceput, este vorba despre un accident colectiv de munca petrecut in data de 15 noiembrie 2008, in subteran. Din aprilie 2009, de cand s-a dat verdictul final al anchetei, fiecare infatisare se solutioneaza cu o amanare, din diferite motive. Cu toate ca acei oameni sunt fie decedati, fie vatamati de atata timp, procesul se tot tergiverseaza. Multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ucidere din culpa si sase victime nedumerire??? nikolos nikolos LA ACCIDENT CU UCIDERE DIN CULPA SI SASE PLANGERI PE PARTE CIVILA CUM SE VA CONSIDERA SI APLICA ? 1]CELE SASE ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal - uciderea din culpa zahariadan zahariadan unde as putea gasi noile articole din noul cod penal cu privire la uciderea din culpa (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa - pedepse Boia Luminita Boia Luminita Ce pedepse prevede legea pentru omor prin imprudenta? (vezi toată discuția)