Bună seara, am avut un apartament în coproprietate cu mama mea (văduvă) 50-50, ulterior m-am căsătorit și am achiziționat unul prin credit imobiliar, cu economii propriii în mare parte, achit rata lunar din contul meu, de curând am vândut apartamentul pe care îl aveam cu mama, aceasta ar vrea să mi doneze toată suma să achit valoarea imobilului la care am rată 30 de ani, soția apare și ea pe contractul apartamentului cel nou, așa a vrut banca, cred ca ești și codebitor dacă nu mă înșel, însă nu plătește nimic, eu achit tot, care ar fi ce a mai sigura soluție ca în cazul unui divorț să nu vină cu pretenții?
Mulțumesc
Și dacă urmăm toți pașii pe care i-ați expus dumneavoastră, în cazul unui eventual divorț care ar fi ponderea la partaj și vă rog dacă mai aveți vreun sfat să fie mai sigură toată această operațiune, mulțumesc
Partaj
Cati Costin
Buna ziua, In acest moment sunt in procedura de divort voluntar la notar. Partajul va trebui sa fie judiciar pentru ca nu ne intelegem. In cazul in care am ... (vezi toată discuția)