Bună ma poate ajuta cineva cu un sfat . Am fost la judecaor am făcut custodia comuna. Iar acum nu mai sunt de acord vreau să-mi iau fica înapoi, fica mea are 3 ani, tatăl fetitei nu îmi da voie sa vorbesc cu ea nici sa merg la orele de vizita . Iar fetita mea plânge ca vrea sa steie la mine oare a-și putea sa o iau pe fetita înapoi la mine?
Custodia nu are legătură cu locuinta copilului. Cum a ajuns copilul sa fie la tata?
Aveti program de vizita? Aveti dovezi ca nu va lasa sa o vedeți?
Cereti in instanta schimbarea locuintei copilului la dvs.
Pana atunci, puteti apela la executor pt a pune în executare hotararea judecatoreasca în ce priveste programul de vizita.
Instanta de tutela poate modifica masura locuintei minorului, daca este in interesul acestuia.
Totusi, pentru a fi analizata aceasta cerere, trebuie sa existe elemente noi, care sa determine instanta de fond sa pronunte o noua hotarare.
Vor fi avute in vedere urmatoarele elemente:situatia locativa dvs, veniturile realizate, relatia de atasment cu minorul, relatia stabilita cu membrii din familia extinsa.
Puteti formula o plangere la Directia generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, pentru a verifica modalitatea in care este realizat programul de vizitare.( in cadrul programului de vizitare poate sa participe un reprezentant al acestei institutii ).
Custodie unica
raluklly
pot sa obtin custodia unica a copilei mele de 1 an?eu vreau custodia unica deoarece mediul in care fostul sot vrea sa imi duca copilul in cazul unei custodii ... (vezi toată discuția)