avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt reclamant într-un proces pe rol, dezbatere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt reclamant într-un proces pe rol, dezbatere succesiune (fara ...

Sunt reclamant într-un proces pe rol, dezbatere succesiune (fara partaj) pt. un apartament fara cadastru sau alte schite si masuratori (cv mai vechi)
s a decis efectuarea unei expertize în construcţii, având
următoarele obiective:
- identificare, măsurare şi evidenţiere pe schiţă de plan a imobilului situat în Bucureşti....

Va rog daca stie cineva ce presupune mai exact aceasta expertiza si daca expertiza presupune masuratori in apartament si implicit accesul in acel apartament (acces mai complicat momentan!)

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:37, 10 Februarie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, da, presupune accesul. Expertul va veni si masura imobilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea succesiunii? iuli113 iuli113 am urmatorul caz:bunica decedata acum 2,5 ani,are o proprietate pe numele ei,sotul bunicii decedat acum cateva zile,cei proprietar in cf este bunica,cei 2 au ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune alemeraa alemeraa Buna seara In anul 1968 bunicul meu impreuna cu o alta ruda au cumparat impreuna un teren si o casa avand fiecare o cota de 1/2. Dupa decesul bunicilor s-a ... (vezi toată discuția)
Plan parcelar mrtz_69 mrtz_69 Buna ziua,am si eu o problema si nu stiu cum o pt rezolva,Tribunalul a desemnat un expert care sa intocmeasca o expertiza in vederea iesiri din ... (vezi toată discuția)