avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, as dori sa va intreb daca eu inainte de a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, as dori sa va intreb daca eu inainte de a intra in ...

Buna ziua, as dori sa va intreb daca eu inainte de a intra in CCC am avut contract de munca si PFA, pe perioada CCC pot redeschide PFAul pe acelasi cod CAEN si contractul de munca ramane suspendat pentru a nu pierde indemnizatia si nu depasesc 8 indemnizatii minime din PFA? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Arual10 , utilizator 10:25, 11 Februarie 2025
În perioada concediului pentru cresterea copilului, persoana îndreptățită poate realiza venituri supuse impozitului până la nivelul prevăzut de lege, prin desfășurarea efectivă a unei activități, cu condiția menținerii întreruperii/suspendării uneia dintre activitățile care au stat la baza stabilirii dreptului la indemnizație.
Deci pot lucra pe pfa in limita legii, daca contractul ramane suspendat? La calculul indemnizatiei au intrat veniturile pe de pfa si contract. Va multumesc mult! O zi frumoasa!
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2025
Arual10, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere a copilului steef steef Este posibil sa solicit concediu de crestere a copilului(sotia nu poate) iar dupa o perioada se revin la vechiul serviciu dar cu contract de 1 ora pe zi ... (vezi toată discuția)
Ccc Marinel@ Marinel@ Dacă sunt in ccc si îmi deschid un pfa..am vreun beneficiu.adik de vreun spor.ceva?si pierd indemnizația ccc? (vezi toată discuția)
Pfa in concediu de crestere a copilului stelutanicoleta stelutanicoleta am voie sa infiintez pfa pentru meditatii daca sunt in concediul de crestere a copilului fara sa intrerup concediul? (vezi toată discuția)