avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am o persoana care s-a pensionat pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am o persoana care s-a pensionat pentru limita de ...

Buna ziua! Am o persoana care s-a pensionat pentru limita de varsta. Impreuna cu decizia i-a venit o declaratie (de bifat daca opteaza pentru continuarea activitatii pana la 70 ani sau pensie) si o adeverinta care ar trebui completata de angajator daca lucreaza. Nu am avut pana acum asa situatie, de ce? Nu este legal sa lucreze dupa pensie, nu se maipot cumula?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:04, 10 Februarie 2025
Ba da, poate lucra dar in baza unui alt c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua după ieșirea la pensie de limita de vârstă (35+5ani) ... Aldea Mariana Aldea Mariana Bună ziua după ieșirea la pensie de limita de vârstă (35+5ani) vechime pot lucra în continuare? Po lua și pensie și salariu? (vezi toată discuția)
In prezent lucrez intr-o unitate bugetara si mi-am depus decizia ... cocolinacocutza cocolinacocutza in prezent lucrez intr-o unitate bugetara si mi-am depus decizia de pensionare in luna septembrie - fara a o primi pana la aceasta data - motiv pentru care am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un salariat care a depus dosarul de pensionare limita ... Laszlo Ecaterina Laszlo Ecaterina Buna ziua.Am un salariat care a depus dosarul de pensioanre limita de varsta. Am completat adev in care opteaza pentru continuarea activitatii pina la 70 ... (vezi toată discuția)