avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut

se poate retine permisul de conducere cu dovada fara drept de conducere pentru ca am circulat cu o masina inmatriculata in spania mai mult de 3 luni in romania si sa ti se intocmeasca dosar penal?se poate face plangere pentru a se obtine dreptul de conducere? multumesc
Cel mai recent răspuns: cristaaa , utilizator 23:26, 10 Februarie 2010
Daca dvs va confruntati cu aceasta situatie ,este evident ca se poate
Daca va aflati in termen legal ,puteti formula contestatie impotriva PV.
Cu dovada de grefa puteti ridica permisul
Conditionat de hotararea instantei,urmeaza sa respectati obligatiile dispuse
va multumesc as dori sa mai intreb in baza carui articol din lege se poate retine permisul si intocmi dosar penal pentru conducerea unui autovehicul inmatriculat in spania multumesc
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un mic ajutor, va rog: ridicare permis, certificat grefa, inceperea up AlexDragos AlexDragos Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: Unui prieten i-a fost retinut permisul de conducere pentru o contraventie. Ulterior a facut contestatie, iar dupa ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto neprimire pv contraventie woe woe Buna, am intrat in intersectie pe culoare galbena semafor, agentul a insistat ca a fost rosu si n am avut nici pofta de cearta, nici de mita. Am refuzat ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru permis suspendat pentru o luna in urma cu un an de zile valean valean buna ziua in 2015 din 14.04-13.05.2015 am avut permisul suspendat pentru depasire pe linie continua la adjud. eu sunt din sibiu , nu am predat permisul ... (vezi toată discuția)