avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ma poate ajuta și pe mine cineva cu o nelămurire? Am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ma poate ajuta și pe mine cineva cu o nelămurire? Am aflat ...

Ma poate ajuta și pe mine cineva cu o nelămurire? Am aflat ca asociatia de proprietari are poprire pe conturi pentru niște datoriile din 2014 din cauza unor proprietari care nu au plătit. Președintele zice ca o sa ne împartă suma de penalizări la tate apartamentele din asociație. Eu care sunt cu plata la zi, de ce sunt obligata sa plătesc datoriile altora?
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Surdis , utilizator 10:04, 11 Februarie 2025
Nu trebuie sa acceptati. Sa fie fortati rai platnicii sa plateasca. Sau, sa fie actionati in judecata, pana la vanzarea locuintelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare judecatoreasca a unei asociatii de proprietari andreica1 andreica1 Proprietarii a doua apartamente nu si-au platit contributiile la termoficare. Regia Autonoma de Termoficare a dat in judecata asociatia de proprietari, a ... (vezi toată discuția)
Suntem somati de apanova. eu sunt la zi. cum ma pot proteja? Cuculica Cuculica Avem multi restantieri care nu platesc cu lunile. Administratorul si presedintele actual pretind ca nu au bani sa ii actioneze in justitie, au obtinut si ... (vezi toată discuția)
Calcul penalizare + stingerea datoriei daniel-mircea daniel-mircea 1. Va supun atentiei un exemplu de calcul cu rugamintea de a ma ajuta cu confirmare sau critici constructive. Conditiile sunt: pe lista din luna martie cota ... (vezi toată discuția)