avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, ce procedura pot sa fac când un medic te ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, ce procedura pot sa fac când un medic te denigrează? ...

Bună ziua ,ce procedura pot sa fac când un medic te denigrează? Sunt persoana cu handicap, si în referatul medical a scris numai minciuni, ce pot face?Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:20, 11 Februarie 2025
Nu este vorba despre nici.o denigrare.Daca scria pe FB ca sunteți escroc era ceva,puteati actiona in instanta civila.,Faptul ca a consemnat într un act medical un diagnostic pe care și l.asuma ca profesionist nu este nici o denigrare..
În ce fel v-a denigrat`? Dați măcar un exemplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denigrare facebook Florin_fmf Florin_fmf Exista o pagina de facebook care ma denigreaza si ma batjocureste afectandu-mi imaginea. Doresc sa stiu daca se pot afla date despre persoana care desfasoara ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire,in caz medical de psihiatrie dreaminro dreaminro As dori sa stiu,daca am fost scos prin abuz,cu diagnostic de schizofrenie,cu tulburari grave de comportament in anul 1996,de catre mama medic,si avand o ... (vezi toată discuția)
Minciuni declarate despre mine scrise într-o hotărâre civilă. pot da în judecată partea adversă din acest motiv? andrep andrep Buna ziua din nou, Va rog frumos sa-mi spuneti unde as putea sa ma adresez daca intr-o hotarare sunt scrise numai minciuni si aberatii despre mine pe care ... (vezi toată discuția)