avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eliberare copie Sentinta judecatoreasca solicitata de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eliberare copie Sentinta judecatoreasca solicitata de mostenitor

Buna ziua!
Copilul mostenitor al partilor dintr-un proces civil are dreptul de a obtine in copie legalizata Sentinta data?
Este Certificatul de mostenitor documentul care sa arate interesul legitim al acestuia pentru acea Sentinta? Este necesar un alt document in afara certificatului?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:25, 11 Februarie 2025
Este suficient CM..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere copie sentinta judecatoreasca de catre fiul mostenitor al partilor din proces shoni17 shoni17 Buna ziua! Va aduc in atentie situatia de mai jos, cu rugamintea de a ma ajuta, ca la randul meu sa ajut o alta persoana. Despre ce e vorba? O familie este ... (vezi toată discuția)
Copia legalizata dupa certificatul de mostenitor impreuna ... zcristi2000 zcristi2000 Buna ziua, Copia legalizata dupa certificatul de mostenitor al mamei mele (decedata), impreuna cu actele proprietatii ptr. care s-a facut CM-ul, sunt ... (vezi toată discuția)
Pot intabula un certificat de mostenitor fara cadastru teodosie113 teodosie113 Am mostenit o parte dintr-un imobil de la matusa mea. Aceasta in timpul vietii in anul 1998 a instrainat o parte cca 75% din acest imobil plus intreg terenul ... (vezi toată discuția)